Новата интериорна среда в ПГ „Стефан Караджа“ – Елхово

Вълнуващ нов етап за Професионална гимназия „Стефан Караджа“ в град Елхово, където тази седмица бе тържествено открита новата интериорна среда на училището. Поводът е успешното завършване на проект „Обичам моето училище“, който преобрази гимназията в модерно, стилно и уютно пространство за учениците и техните учители.

Проектът е осъществен благодарение на неоценимата подкрепа на преподавателите, учениците, както и на екипа на „ЛайтСорс“ с водещите фигури Албена Спърлинг и Артър Спърлинг. Те са ключовите партньори, които със своите идеи и работа помогнаха за обновяването на училищната среда. Целта на проекта „Обичам моето училище“ е създаването на условия, които насърчават творчеството, иновациите и екипната работа. Новото пространство предлага уютна и мотивираща атмосфера, която ще подпомогне личностното развитие на учениците и ще ги подготви за успех в бъдещите им начинания. Трансформацията не само подобрява визията на гимназията, но и подчертава отдадеността на общността към бъдещето на младите хора в Елхово.

С подкрепата на общността и ангажираността на всички, проектът „Обичам моето училище“ е пример за това как, когато се обединят усилията около една цел, може да бъде създадено бъдеще, изпълнено с нови възможности.