Дистанционното обучение за всички ученици от ПГ „Стефан Караджа“ гр. Елхово стартира на 16.03.2020г. /понеделник/ от 09.00часа.

Уважаеми ученици и родители,

Поради създалата се сложна обстановка в страната ни и във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Република България, свързано с разпространението на COVID-19 в световен мащаб, екипът на Професионална гимназия  „Стефан Караджа“ гр. Елхово Ви уведомява, че от 16.03.2020 г. учебните занятия в училище се прекратяват.
Уважаеми ученици,
Времето, прекарано вкъщи, е наложително да използвате за продължаване на Вашето образование – за овладяване на учебното съдържание, което Вашите учители ще Ви преподават дистанционно. Поддържайте обучителната си активност, като се упражнявате върху преподадените уроци.
Ограничете максимално достъпа си до обществени места. Избягвайте физически контакт с други хора. Използвайте активно средствата за лична защита и хигиена, осигурени от Вашите семейства.
Уважаеми родители,
Като отговорни граждани следете здравословното състояние на своите деца. Осигурете им лични предпазни средства. При най-малко съмнение за влошаване на здравето им, незабавно потърсете медицинска помощ. Подкрепяйте и мотивирайте децата си да се запознават редовно с учебните материали, предоставени им по различни канали от техните учители.                За целта са създадени затворени фейсбук групи, където в рамките на 4 до 6 часа дневно преподавателите ще консултират и отговарят на въпроси от учебния материал, ще обменят образователни ресурси с учениците.

Дистанционното обучение за всички ученици от ПГ „Стефан Караджа“ гр. Елхово стартира на 16.03.2020г. /понеделник/ от 09.00часа.

Бъдете на линия и очаквайте указания!

Молим за Вашето съдействие и отговорно отношение. Надяваме се с общи усилия да преодолеем този труден период.