Представителна изява на клуб „Чудесата на света“ в ПГ „Стефан Караджа“ – Елхово

Днес в Професионална гимназия „Стефан  Караджа“ – Елхово се проведе първата представителна изява на клуб „Чудесата на света“ с ръководител Мария Стоянова. Дейностите са по проект ВG051РО001-4.2.05-0001 „УСПЕХ“, по който училището работи за трета поредна година. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ съфинансирана от Европейски социален фонд на Европейския съюз.

В представителната изява ученици от клуб „Чудесата на света“ представиха мултимедийна презентация на тема „Седемте чудеса на античния свят“, която разкри величието на природата и силата на древността и кратък филм обясняващ образуването на полярните сияния.

Дейностите предвидени в клуб „Чудесата на света“ са насочени към запознаване на учениците с невероятните исторически, природни и архитектурни творения – като се започне от античната епоха, преминем през природните забележителности и чудесата на модерния свят сътворени от човека и завършим с чудесата на България.До момента учениците са се разходили виртуално през сътворените в античността чудеса и множество природни феномени, разкриващи величието на природата.